Rit 9 - lembeke

zondag 2 mei 2021 - 8u30

organisator: Frank LAURIER

géén volgwagen


Ook deze rit gaat door in virtueel clubverband: Download de rit via de parcours-link hieronder en rijd de rit alleen of in een fietsbubbel van maximaal 10 personen, op zondagmorgen of eender welk ander tijdstip. Wie dat wenst kan op zondagmorgen om 9u samenkomen aan De Vaderlander om te starten in groepjes op ruime afstand van elkaar. Elk groepje bepaalt zijn eigen tempo en houdt voldoende afstand van de andere groepjes, ook bij eventueel inhalen, verkeerslichten, enzovoorts...

Voorzie ook je eigen reservemateriaal want er zal géén assistentiewagen zijn. Zolang er beperkingen gelden op het aantal personen in de fietsbubbel zullen er géén gastrijders toegelaten worden voor vertrek aan De Vaderlander.

 

We vragen nog steeds om te rijden in onze clubuitrusting én om de GPS-opname en eventuele foto's van je prestatie te delen via sociale media (strava, instagram, whatsapp, e-mail, ...) met de vermelding "#WTC Huise rit 9". Wij zullen dan hieronder een compilatie van jullie foto's plaatsen en een virtueel klassement ("just for fun") bijhouden. En we zullen ook deze week opnieuw een attentie verloten onder de deelnemers. Volg het op onze website!


Omschrijving

Net zoals bij rit 3 naar Vinderhoute richten we het kompas nog eens noordwaarts om ons na 43 km om te draaien in Lembeke.

 

Sinds deze week is de maximaal toegelaten bubbelgrootte opnieuw verhoogd naar 10 personen. We blijven echter in 'virtueel clubverband' rijden, dus zonder volgwagen, teambus, reservefietsen, mecaniciens, ...

 

De route kan je hiernaast downloaden bij RideWithGPS of, voor de liefhebbers, opnieuw bij RouteYou.

de rit in cijfers

afstand: 83 km

stijging: 331 hm

gemiddelde: ... km/h

peloton: ... leden

Parcours

Download parcours via RideWithGPS.com of Routeyou.com.


Foto's