Rit 4 - a perfect circle

zondag 28 maart 2021 - 8u30

organisator: Pieter DE BLOMME

géén volgwagen


Ook onze vierde gaat door in virtueel clubverband: Download de rit via de parcours-link hieronder en rijd de rit alleen of in een fietsbubbel van maximaal 4 personen, op zondagmorgen of eender welk ander tijdstip. Wie dat wenst kan op zondagmorgen om 8u30 samenkomen aan De Vaderlander om te starten in groepjes op ruime afstand van elkaar. Elk groepje bepaalt zijn eigen tempo en houdt voldoende afstand van de andere groepjes, ook bij eventueel inhalen, verkeerslichten, enzovoorts...

Voorzie ook je eigen reservemateriaal want er zal géén assistentiewagen zijn. Zolang er beperkingen gelden op het aantal personen in de fietsbubbel zullen er géén gastrijders toegelaten worden voor vertrek aan De Vaderlander.

 

We vragen nog steeds om te rijden in onze clubuitrusting én om de GPS-opname en eventuele foto's van je prestatie te delen via sociale media (strava, instagram, whatsapp, e-mail, ...) met de vermelding "#WTC Huise rit 4". Wij zullen dan hieronder een compilatie van jullie foto's plaatsen en een virtueel klassement ("just for fun") bijhouden. En we zullen ook deze week opnieuw een attentie verloten onder de deelnemers. Volg het op onze website!


Omschrijving

Voor de vierde rit zal de fietsbubbel beperkt worden tot maximaal 4 personen.

 

Deze rit is het resultaat van een eerste poging tot strava-art van onze wegkapitein: 'een grote cirkel rondom Oudenaarde'. In totaal 75 km met behoorlijk wat hoogtemeters maar zonder zware beklimmingen.

 

We starten in Huise en via Gavere, Dikkelvenne en Beerlegem gaat het richting Hundelgem en Zwalm. We volgen de grote baan tot in Brakel, en via kleinere wegen naar Schorisse. Dan een beetje klimwerk via Louise-Marie richting Hotond. Dan grotendeels bergaf via de nieuwe Kwaremont naar de Schelde in Kerkhove. Dan zetten we koers naar Anzegem, Wortegem, Nokere en via Kruishoutem terug naar Huise.

 

de rit in cijfers

afstand: 75 km

stijging: 570 hm

gemiddelde: ... km/h

peloton: 19 leden

Parcours

Download parcours via RideWithGPS.com of Routeyou.com.


Foto's