Rit 2 - sint-Lodewijk

zondag 14 maart 2021 - 9u

organisator: Johan DE CLERCQ

géén volgwagen


Ook onze tweede gaat door in virtueel clubverband: Download de rit via de parcours-link hieronder en rijd de rit alleen of in een fietsbubbel van maximaal 10 personen, op zondagmorgen of eender welk ander tijdstip. Wie dat wenst kan op zondagmorgen om 9u samenkomen aan De Vaderlander om te starten in groepjes op ruime afstand van elkaar. Elk groepje bepaalt zijn eigen tempo en houdt voldoende afstand van de andere groepjes, ook bij eventueel inhalen, verkeerslichten, enzovoorts...

Voorzie ook je eigen reservemateriaal want er zal géén assistentiewagen zijn. Zolang er beperkingen gelden op het aantal personen in de fietsbubbel zullen er géén gastrijders toegelaten worden voor vertrek aan De Vaderlander.

 

We vragen nog steeds om te rijden in onze clubuitrusting én om de GPS-opname en eventuele foto's van je prestatie te delen via sociale media (strava, instagram, whatsapp, e-mail, ...) met de vermelding "#WTC Huise rit 2". Wij zullen dan Hieronder een compilatie van jullie foto's plaatsen en een virtueel klassement ("just for fun") bijhouden. En we zullen ook deze week opnieuw een attentie verloten onder de deelnemers. Volg het op onze website!


Omschrijving

 

Voor de tweede rit van het seizoen trekken we richting Sint-Lodewijk (Deerlijk) woonplaats van Stijn Devolder, winnaaar van oa. de ronde van Vlaanderen in 2008. Geniet hieronder nog eens van de beelden van toen.

Het parcours gaat van Huise via Mullem, Eine en Bevere naar Gijzelbrechtegem en verder langs Tiegem richting Sint-Lodewijk. De terugtocht gaat langs Ingooigem, Anzegem,  Wortegem, Ooike en Lede terug naar Huis(e).

Opgelet! De weersverwachting voor de komende dagen ziet er niet al te best uit, met kans op buien en vooral veel wind en kans op hevige rukwinden. 

de rit in cijfers

afstand: 61 km

stijging: 400 hm

gemiddelde: ... km/h

peloton: ... leden

Parcours


Foto's

winnaar van de week