Rit 30 - Sluitingsprijs de vaderlander

"borders of Kruisem"

zondag 26 september 2021 - 8u30

organisator: Ludo DEMEYER

chauffeur: Eddy BAUTERS


Met de huidige corona maatregelen kunnen onze ritten weer nagenoeg 'normaal' doorgaan op zondagmorgen én in één groep. Ook de volgwagen is  weer van de partij.  Wie dat wil/verkiest kan ook nog steeds de rit rijden op een ander tijdstip en/of in de persoonlijke fietsbubbel. Wanneer de rit gedeeld wordt (strava, whatsapp, ...) zal deze ook aanmerking komen voor het clubklassement.


Omschrijving

 

De laatste rit van het seizoen is traditioneel de 'Sluitingsprijs de Vaderlander', een korte rit met extra tijd voor het napraten over het voorbije seizoen bij een natje en een droogje. We verzamelen om 8u30 in het lokaal voor een koffie met croissant en starten rond 9u voor een rit langs de grenzen van onze gemeente (vergelijk kaartje hieronder met de route hiernaast).

 

Gelukkig zijn we recent gefusioneerd want de 'borders of Huise' had echt wel belachelijk kort geweest. Met Huise, Zingem, Ouwegem, Lozer, Kruishoutem, Nokere, Wannegem en Lede erbij komen we toch reeds aan een 'aanvaardbare' 51 kilometers. In Nokere krijgen we met de Turkestraat iets voor de wielen geschoven dat met een beetje goeie wil zelfs voor een helling kan doorgaan en klokken af op een dikke 230 hoogtemeters.

de rit in cijfers

afstand: 51 km

stijging: 235 hm

gemiddelde: ... km/h

peloton: ... leden

Parcours

Download parcours via RideWithGPS.com.


Foto's