Rit 5 - wanzele

zondag 4 april 2021 - 8u30

organisator: Jurgen DECOUVREUR

géén volgwagen


Ook onze vierde gaat door in virtueel clubverband: Download de rit via de parcours-link hieronder en rijd de rit alleen of in een fietsbubbel van maximaal 4 personen, op zondagmorgen of eender welk ander tijdstip. Wie dat wenst kan op zondagmorgen om 8u30 samenkomen aan De Vaderlander om te starten in groepjes op ruime afstand van elkaar. Elk groepje bepaalt zijn eigen tempo en houdt voldoende afstand van de andere groepjes, ook bij eventueel inhalen, verkeerslichten, enzovoorts...

Voorzie ook je eigen reservemateriaal want er zal géén assistentiewagen zijn. Zolang er beperkingen gelden op het aantal personen in de fietsbubbel zullen er géén gastrijders toegelaten worden voor vertrek aan De Vaderlander.

 

We vragen nog steeds om te rijden in onze clubuitrusting én om de GPS-opname en eventuele foto's van je prestatie te delen via sociale media (strava, instagram, whatsapp, e-mail, ...) met de vermelding "#WTC Huise rit 5". Wij zullen dan hieronder een compilatie van jullie foto's plaatsen en een virtueel klassement ("just for fun") bijhouden. En we zullen ook deze week opnieuw een attentie verloten onder de deelnemers. Volg het op onze website!


Omschrijving

Voor de vierde rit zal de fietsbubbel beperkt worden tot maximaal 4 personen.

 

Na de heuvelrit 'in veranderlijke richting' van vorige week trekken we ditmaal Noordoostwaarts tot in het alom bekende Wanzele. Deze etappe is vrij vlak zodat we een stevig tempo kunnen aanhouden en dus op tijd voor de buis kunnen zitten!

de rit in cijfers

afstand: 73 km

stijging: 368 hm

gemiddelde: ... km/h

peloton: ... leden

Parcours

Download parcours via RideWithGPS.com of Routeyou.com.


Foto's