Rit 13 - schuiferskapelle

zondag 30 mei 2021 - 8u30

organisator: Luc VANDENHEEDE

chauffeur: Tom VAN SNICK


Sinds 7 mei mogen buitensportactiviteiten weer in groepen tot 25 personen (begeleiders niet meegeteld). In de praktijk betekent dit dat we op zondagmorgen weer in één groep mogen en kunnen rijden. Voor groepen vanaf 15 personen is ook een volgwagen weer toegelaten.

 

Wie dat wil kan ook nog steeds de rit in virtueel clubverband rijden: Download de rit via de  parcours-link hieronder en rijd de rit alleen of met vrienden. We vragen nog steeds om te rijden in onze clubuitrusting én om de GPS-opname en eventuele foto's van je prestatie te delen via sociale media (strava, instagram, whatsapp, e-mail, ...) met de vermelding "#WTC Huise rit 13". Wij zullen dan hieronder een compilatie van jullie foto's plaatsen en een virtueel klassement ("just for fun") bijhouden. We verloten ook elke week een attentie onder de deelnemers. Volg het op onze website!


Omschrijving

21°, zonnig en een zwak briesje, op zich al reden genoeg om zondag van de partij te zijn.

 

We steken meteen de E17 over om het West-Vlaamse Schuiferskapelle op te zoeken, en schuiven vervolgens oostwaarts op tot in Nevele om van daaruit terug Huisewaarts te keren. Met 77 km en 360 hm zijn we zeker op tijd terug voor terrasjes / BBQ / Giro / alle voorgaande. Start om 8:30 aan ons clublokaal! 

de rit in cijfers

afstand: 77 km

stijging: 360 hm

gemiddelde: ... km/h

peloton: ... leden

Parcours

Download parcours via RideWithGPS.com of Routeyou.com.


Foto's