Rit 10 - Mont l'Enclus

zondag 9 mei 2021 - 8u30

organisator: Ludo Demeyer

géén volgwagen


Ook onze tweede gaat door in virtueel clubverband: Download de rit via de parcours-link hieronder en rijd de rit alleen of in een fietsbubbel van maximaal 10 personen, op zondagmorgen of eender welk ander tijdstip. Wie dat wenst kan op zondagmorgen om 8u30 samenkomen aan De Vaderlander om te starten in groepjes op ruime afstand van elkaar. Elk groepje bepaalt zijn eigen tempo en houdt voldoende afstand van de andere groepjes, ook bij eventueel inhalen, verkeerslichten, enzovoorts...

Voorzie ook je eigen reservemateriaal want er zal géén assistentiewagen zijn. Zolang er beperkingen gelden op het aantal personen in de fietsbubbel zullen er géén gastrijders toegelaten worden voor vertrek aan De Vaderlander.

 

We vragen nog steeds om te rijden in onze clubuitrusting én om de GPS-opname en eventuele foto's van je prestatie te delen via sociale media (strava, instagram, whatsapp, e-mail, ...) met de vermelding "#WTC Huise rit 10". Wij zullen dan Hieronder een compilatie van jullie foto's plaatsen en een virtueel klassement ("just for fun") bijhouden. En we zullen ook deze week opnieuw een attentie verloten onder de deelnemers. Volg het op onze website!


Omschrijving

 

Op moederdag rijden we zuidwaarts, richting Henegouwen, met tweemaal de beklimming van de Kluisberg op het programma.

Als de weersvoorspelling juist is, wordt het warm en zal er een fikse wind uit het zuiden staan, dus eerst tegenwind en na het keerpunt op de grote plateau terug naar Huise.

de rit in cijfers

afstand: 75 km

stijging: 550 hm

gemiddelde: ... km/h

peloton: ... leden

Parcours

Download parcours via RideWithGPS.com.


Foto's