Rit 3 - vinderhoute

zondag 21 maart 2021 - 9u

organisator: Jurgen DECOUVREUR

géén volgwagen


Ook onze derde gaat door in virtueel clubverband: Download de rit via de parcours-link hieronder en rijd de rit alleen of in een fietsbubbel van maximaal 10 personen, op zondagmorgen of eender welk ander tijdstip. Wie dat wenst kan op zondagmorgen om 9u samenkomen aan De Vaderlander om te starten in groepjes op ruime afstand van elkaar. Elk groepje bepaalt zijn eigen tempo en houdt voldoende afstand van de andere groepjes, ook bij eventueel inhalen, verkeerslichten, enzovoorts...

Voorzie ook je eigen reservemateriaal want er zal géén assistentiewagen zijn. Zolang er beperkingen gelden op het aantal personen in de fietsbubbel zullen er géén gastrijders toegelaten worden voor vertrek aan De Vaderlander.

 

We vragen nog steeds om te rijden in onze clubuitrusting én om de GPS-opname en eventuele foto's van je prestatie te delen via sociale media (strava, instagram, whatsapp, e-mail, ...) met de vermelding "#WTC Huise rit 3". Wij zullen dan Hieronder een compilatie van jullie foto's plaatsen en een virtueel klassement ("just for fun") bijhouden. En we zullen ook deze week opnieuw een attentie verloten onder de deelnemers. Volg het op onze website!


Omschrijving

Na de regen en wind van vorige week hopelijk een beetje beter en rustiger weer nu. Wat het parcours betreft houden we het alleszins nog rustig, al komt er voor de derde rit wel een schepje kilometers bij. We gaan boven de 70km maar houden het voorlopig nog wel vlak.

 

De bestemming voor deze week is Vinderhoute, voorheen deelgemeente van Lovendegem en sinds 2019 deelgemeente Lievegem... net als Huise/Kruisem één van de nieuwe fusie-gemeenten dus.

 

De route kan je hiernaast downloaden bij RidewithGPS of, voor de liefhebbers, opnieuw bij RouteYou. We starten in Huise en rijden via Ouwegem, Nazareth en De Pinte richting Sint-Martens Latemn en Deurle. We steken de Leie over in Sint-Martens Leerne en trekken via Drongen verder naar het keerpunt in Vinderhoute. Terugkeren doen we via Landegem, Nevele en Meigem. Verder door Deinze en via Nazareth terug naar Huise.

 

de rit in cijfers

afstand: 74 km

stijging: 250 hm

gemiddelde: ... km/h

peloton: ... leden

Parcours

Download parcours via RideWithGPS.com of Routeyou.com.


Foto's

winnaar van de week

Elke week verloten we een attentie onder de deelnemers van onze ritten in 'virtueel clubverband'. Deze week hebben we "één meter streekbier" in de aanbieding jullie aangeboden door kantoor De Boever en drink drive-in Tom.

En de gelukkige winnaar werd Dirk Verzeele. Hij mag zijn prijs afhalen bij kantoor De Boever, Ouwegemse steenweg 125 te Ouwegem.