Rit 18 - rond kortrijk

zondag 4 juli 2021 - 8u00

organisator: Johan DE CLERCQ

chauffeur: Jens VAN DE CASTEELE


Met de huidige corona maatregelen kunnen onze ritten weer nagenoeg 'normaal' doorgaan op zondagmorgen én in één groep. Ook de volgwagen is  weer van de partij.  Wie dat wil/verkiest kan ook nog steeds de rit rijden op een ander tijdstip en/of in de persoonlijke fietsbubbel. Wanneer de rit gedeeld wordt (strava, whatsapp, ...) zal deze ook aanmerking komen voor het clubklassement.


Omschrijving

Om in het thema van de tour de France te blijven staat er zondag opnieuw een "ronde van" gepland, dit maal een rondje rond Kortrijk. Met 87 km is de rit iets korter dan vorige zondag, maar minder vlak. Reden genoeg om opnieuw om 8 uur, een half uurtje vroeger dan gewoonlijk dus, te vertrekken.

 

We vertrekken in Huise en rijden via Wortegem, Anzegem en Ingooigem richting Otegem. De weg gaat verder, op en neer, langs Knokke (Zwevegem wel te verstaan, niet 'Le Zoute'), Bellegem (km 33) en Aalbeke naar het keerpunt in Lauwe (km 42). Op terugweg passeren we in Wevelgem net niet de Vanackerestraat, aankomst van Gent-Wevelgem, en keren terug naar huis langs Heule, Lendelede en Wielsbeke.

 

de rit in cijfers

afstand: 87 km

stijging: 500 hm

gemiddelde: ... km/h

peloton: ... leden

Parcours

Download parcours via RideWithGPS.com.


Foto's