Rit 8 - Estaimbourg

zondag 25 april 2021 - 8u30

organisator: Jurgen DECOUVREUR

géén volgwagen


Ook onze tweede gaat door in virtueel clubverband: Download de rit via de parcours-link hieronder en rijd de rit alleen of in een fietsbubbel van maximaal 4 personen, op zondagmorgen of eender welk ander tijdstip. Wie dat wenst kan op zondagmorgen om 9u samenkomen aan De Vaderlander om te starten in groepjes op ruime afstand van elkaar. Elk groepje bepaalt zijn eigen tempo en houdt voldoende afstand van de andere groepjes, ook bij eventueel inhalen, verkeerslichten, enzovoorts...

Voorzie ook je eigen reservemateriaal want er zal géén assistentiewagen zijn. Zolang er beperkingen gelden op het aantal personen in de fietsbubbel zullen er géén gastrijders toegelaten worden voor vertrek aan De Vaderlander.

 

We vragen nog steeds om te rijden in onze clubuitrusting én om de GPS-opname en eventuele foto's van je prestatie te delen via sociale media (strava, instagram, whatsapp, e-mail, ...) met de vermelding "#WTC Huise rit 2". Wij zullen dan Hieronder een compilatie van jullie foto's plaatsen en een virtueel klassement ("just for fun") bijhouden. En we zullen ook deze week opnieuw een attentie verloten onder de deelnemers. Volg het op onze website!


Omschrijving

 

Deze week trekken we opnieuw richting Henegouwen, maar dit keer zonder de heuvels. Zonder volgauto is het de perfecte gelegenheid om eens het jaagpad langs de Schelde af te rijden... We volgen de Schelde tot in Pecq (km 39). Op de terugweg sprokkelen we nog wat hoogtemeters in Sint-Denijs en de Tiegemberg.

de rit in cijfers

afstand: 85 km

stijging: 425 hm

gemiddelde: ... km/h

peloton: ... leden

Parcours

Download parcours via RideWithGPS.com of Routeyou.com.


Foto's