Rit 11 - Zeveneken

zondag 16 mei 2021 - 8u30

organisator: Pieter DE BLOMME

chauffeur: Eddy BAUTERS


Sinds 7 mei mogen buitensportactiviteiten weer in groepen tot 25 personen (begeleiders niet meegeteld). In de praktijk betekent dit dat we op zondagmorgen weer in één groep mogen en kunnen rijden. Voor groepen vanaf 15 personen is ook een volgwagen weer toegelaten.

 

Wie dat wil kan ook nog steeds de rit in virtueel clubverband rijden: Download de rit via de  parcours-link hieronder en rijd de rit alleen of met vrienden. We vragen nog steeds om te rijden in onze clubuitrusting én om de GPS-opname en eventuele foto's van je prestatie te delen via sociale media (strava, instagram, whatsapp, e-mail, ...) met de vermelding "#WTC Huise rit X". Wij zullen dan Hieronder een compilatie van jullie foto's plaatsen en een virtueel klassement ("just for fun") bijhouden. We verloten ook elke week een attentie onder de deelnemers. Volg het op onze website!


Omschrijving

 

Nu we weer met een grotere groep kunnen rijden mag het ook iets meer zijn nietwaar... Waar we vorige week slechts 75km konden bijschrijven op de teller, gaan we nu al voorzichtjes richting de 90 km. Voor de eerste keer dit jaar gaan we ook mét volgwagen op pad zodat we in geval van pech snel weer "en route" kunnen zijn.

 

We vertrekken op Huiseplein richting Zingem, steken de Schelde over en rijden via Meilegem en Baaigem naar Oosterzele. We dwarsen de eerst E40 bij Wetteren, vervolgens de E17 in Beervelde voor we het keerpunt in Zeveneken, deelgemente van Lochristi, bereiken. De terugweg gaat via Laarne, Ombergen en Melle naar Bottelare en verder naar Melsen, Vurste en Gavere. Afsluiten doen we met de Kolpaart om weer in Huise te landen.

de rit in cijfers

afstand: 86,9 km

stijging: 380 hm

gemiddelde: ... km/h

peloton: ... leden

Parcours

Download parcours via RideWithGPS.com of Routeyou.com.


Foto's